Maak van je vla een feestje met Melkunie Vlafeest!

Ben jij vanavond de baas over de afstandsbediening of verzin je een dansje die iedereen moet nadoen?

Een feestje aan tafel!

Al generaties lang het gezelligste moment aan tafel: vla! Ook in 2017 genieten veel (jonge) ouders en hun kinderen nog altijd van deze smakelijke traditie. Dankzij de smartphonerevolutie kunnen we de ervaring rondom het dagelijkse bakje vla nóg leuker maken met de VLAFEEST campagne. Hierin koppelen we een spaaractie op innovatieve wijze aan een online game die de vrolijkheid aan tafel nog verder kan vergroten.

Kommetjes sparen

Bij aankoop van 2 pakken Melkunie vla ontvingen shoppers een gratis Vlafeest kommetje. Deze vrolijke kommetjes zijn onderin voorzien van een gekleurde Vlafeest vlek. Hiermee kan de mobile game gespeeld worden.

Speel de mobile game!

Aan de kommetjes koppelden we de Vlafeest game. Hierin wordt iedere dag gespeeld voor vrolijke “prijzen”. Ben jij vanavond bijvoorbeeld de baas over de afstandsbediening? Mag jij een dansje verzinnen die iedereen moet nadoen? Mag jij iemand een gek kapsel geven? Doordat de winnende kleur pas te zien is als het kommetje leeg is wordt de spanning opgebouwd. Benieuwd? Speel de game op melkunie.nl/vlafeest

Een feestje op de winkelvloer

Dat Vlafeest een vrolijke campagne is heeft geen uitleg nodig. Daarom hebben we ingezet op opvallende materialen zoals een display in de vorm van een vlapak en vrolijk gekleurde koeldeurstickers, vlaggenlijnen en wobblers.

 

Van salespromotie tot engagement: Vlafeest op social media

Omdat de Vlafeestcampagne zich uitspreidt over verschillende retailers met verschillende timings stelden we een plan op die zowel de individuele retailer als de campagne in zijn geheel ondersteund.

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!