De Oxxio App is gratis en voor iedereen!

En zo bespaart heel Nederland op z’n energierekening. We goten de eerste resultaten in een spectaculaire video infographic.

Jíj krijgt een app, jíj krijgt een app, iedereen krijgt een app!

Oxxio bewees haar positie als game-changer op de energiemarkt opnieuw door op 1 januari 2015 de Oxxio App gratis beschikbaar te stellen voor iedereen! Klant of geen klant. Als een ware Oprah Winfrey deelt Oxxio deze gratis innovatieve tool uit en geeft je zo inzicht in je energieverbruik. En da’s handig, want zo kun je een hoop geld besparen.

Appic Celebration

De ATL campagne rondom de Oxxio app liet weinig aan de verbeelding over: het gratis aanbieden van de Oxxio App is een hele goede reden voor feest. Of liever gezegd, een appic celebration! Toen de vraag bij ons binnenkwam om de eerste resultaten van de Oxxio App in een spraakmakende infographic te gieten, begonnen de ogen van onze creatieven dan ook direct te glimmen. Bekijk hieronder het resultaat, en vergeet ‘m niet te sharen 😉

De Oxxio app is er nu voor iedereen. Bekijk de video infographic die FIRM heeft gemaakt!

De making of…

Binnen no time verzamelden we onze favoriete party-crew en lieten ze een dag lang tekeer gaan, met een half oog op het script. Dat betekende honderden slingers door de lucht, vertrapte chips in het tapijt en voetballen in een tijgerpak. Het leverde spectaculaire beelden op voor Oxxio’s video infographic, die met bijna 3.000 views via Facebook en een doorvertaling op blogs als bright.nl is verspreid.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!