Test je kennis en die van je collega’s met Zorgdialoog!

Een campagne van het Kennisplein Gehandicaptensector

Werk je in de gehandicaptenzorg? Dan beschik je ongetwijfeld over een flinke dosis ervaring en opgedane kennis. Maar willen we de gehandicaptenzorg in zijn geheel verbeteren, dan is het belangrijk dat we die kennis actief delen met collega’s. 

In opdracht van het Kennisplein Gehandicaptensector ontwikkelden we Zorgdialoog. Een campagne die niet alleen de kennisdeling binnen de gehandicaptenzorg versterkt, maar ook de website van het Kennisplein Gehandicaptensector positioneert als de ideale informatiebron, wanneer je er zelf even niet uitkomt.

Zorgdialoog App

Met de Zorgdialoog App test je je eigen kennis, én die van je collega’s. De gratis app verrast steeds met inspirerende vragen. Dat is niet alleen heel leuk…maar door kennis te delen verbeteren we ook de gehandicaptenzorg. En komen gebruikers er even niet uit? Dan zijn ze slechts 1 klik verwijderd van de relevante achtergrondinformatie op de website van het Kennisplein Gehandicaptensector.

Zorgdialoog kaartspel

Op vele locaties binnen de gehandicaptensector verschenen de kaartspelen op tafel. De stapels aan inspirerende vragen zorgen ervoor dat tijdens een kop koffie veel leerzame informatie op tafel komt te liggen en er een interessante dialoog kan ontstaan.

Kletspraat op school

Voor onderwijsinstellingen ontwikkelden we het interactieve spel KENNIS OF KLETSPRAAT, een uitgebreide variant van het kaartspel. Hierbij kunnen leerlingen elkaars antwoorden beoordelen. Vind jij het getuigen van kennis, of vind je het eigenlijk maar kletspraat. En leg eens uit, waarom vind je dat?

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!