Deze mag en wil iedereen lezen!

Het nieuwe magazine van Rexel, vol helden van de werkvloer.

Cover van het personeelsblad Energie Magazine.

Een nieuw elan

Na moeilijke economische tijden en organisatorische wijzigingen is Rexel een nieuwe koers ingeslagen. Saai is het er in ieder geval niet, want de medewerkers van Rexel kenmerken zich door er met z’n allen de schouders onder te zetten en met frisse moed aan de toekomst te bouwen. Die positieve energie heeft Rexel gebracht waar ze nu zijn en zal ze ook in de toekomst verder helpen. Een mooi moment om die energie te bundelen in een inspirerend magazine: ENERGIE.

“Een tastbare mijlpaal voor Rexel waarmee wordt getoond wie wij zijn en waar het bedrijf voor staat.”

Martin P.N. Verdegaal, Algemeen directeur Rexel Nederland

Van redactie tot drukwerk

Rexel en FIRM vormden een gezamenlijke redactie en bepaalden samen de inhoud van het nieuwe magazine. Het was het startsein voor een magazine voor personeel en relaties dat de verscheidenheid en kracht van Rexel medewerkers op een luchtige, interessante en verrassende manier beschrijft.

Concept, co-redactie, art direction, copy, fotografie, opmaak en drukwerk werden bij FIRM ondergebracht. Dat zorgde voor een efficiënte werkwijze en korte lijnen. Niet in de laatste plaats omdat er een ambitieuze deadline aan dit project was verbonden vanwege een groots intern event waarin de nieuwe koers uit de doeken werd gedaan. Uiteraard mocht de introductie van het magazine daar niet ontbreken.

Plaatje van het personeelsblad Energie Magazine.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!