Yes, lekker weer naar binnen!

Lekker ouderwets ‘bladeren’ op de bank met de nieuwste najaarstrends

Oktober, een van de belangrijkste maanden in de woonbranche

Als langzaam maar zeker de teenslippers, de t-shirts en dat luchtige jasje definitief voor een aantal maanden de kast in gaan, weet je welke maand het is: oktober. Dé maand waar het op woongebied traditioneel weer lekker los gaat. De focus van de consument verschuift dan letterlijk van ‘buiten leven’ naar ‘lekker naar binnen’. Voor Nijhof bij uitstek hét moment om alles in huis te hebben voor de nieuwste woontrends en klanten te helpen om het huis weer gezellig ‘winterklaar’ te krijgen. En wat past daar nou beter bij dan een heerlijk inspiratief woonmagazine, waarmee je thuis op de bank onder een warm dekentje en met een kop thee lekker doorheen kunt bladeren.

Magazine met inhoud

Het oktober woonmagazine is een mooie mix van de laatste trends, de nieuwste producten en handige info over de services van Nijhof. Zo hebben we onder andere de meubelmakerij en de houtafdeling uitgelicht, om klanten te inspireren en informeren dat er meer kan bij Nijhof. Altijd goed om te weten dat je ook gewoon met eigen ideeën bij het leukste woonwarenhuis van Nederland terecht kan!

De kracht van korte lijnen

FIRM ontwikkelde het communicatieconcept, de art direction, redactie, copy, opmaak en begeleidde het drukwerk. Zo lag lag dit najaarsmagazine in no-time op de mat bij de (getargette) doelgroep. Precies voor het speciale woon- en adviesweekend, dat bij Nijhof ter ere van de oktober woonmaand werd georganiseerd. Bekijk de impressie die we maakten!

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!