Luister eens…

Oxxio deed het. Luisteren. En dat resulteerde in de nieuwe, superslimme Oxxio App. En nu? Nu gaan we daarover vertellen.

Van luisteren naar vertellen

Oxxio luisterde goed naar hun klanten. Naar hun ervaringen, kritiek en nieuwe ideeën. En dat bleven ze doen terwijl ze de nieuwe Oxxio App ontwikkelden. Een app die dankzij al die inzichten intuïtiever en slimmer is geworden. En na al dat luisteren komt nu de tijd om erover te kunnen vertellen. Vertellen hoe de nieuwe Oxxio App is ontstaan, dat het team trots is op wat er is neergezet én dat hij nu live is. Dat vertellen deden we met een opvallende interne kick-off. Onder (hoe kan het ook anders) de themaparaplu “Luister eens…”.

Luisterfeestje

Voor iedereen die betrokken is geweest bij de realisatie van de nieuwe Oxxio App organiseerden we een luisterfeestje. Bij binnenkomst werden koptelefoons uitgedeeld waarop we verschillende “Oxxianen” samen uitlegden hoe door goed te luisteren de nieuwe Oxxio App werd ontwikkeld. Hierna startte een silent disco om de livegang feestelijk in te luiden.

Luisterpaal

Naast het luisterfeestje, e-mails en posters plaatsten we op het centrale plein van het hoofdkantoor een luisterpaal. Door de koptelefoon op te zetten werden personeel en bezoekers getrakteerd op dezelfde ervaring als op het luisterfeestje. Een eye- én earcatcher dus. Benieuwd hoe het allemaal klonk? Luister zelf!

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!