Gas + stroom = toch gewoon energie?

Oxxio legt een administratieve wijziging uit met infotainment.

Bah…veranderingen.

Veranderingen in de financiële administratie van je energieleverancier. Da’s nou echt zoiets waar je niet meteen enthousiast van wordt. Het voelt al snel als “gedoe” en roept ongetwijfeld een “Moet dat nou?” reactie op. Toch kunnen we er soms niet onderuit. En meestal blijkt het dan opeens toch allemaal wel mee te vallen.

Ook bij Oxxio veranderen er een aantal zaken in de financiële processen. Zo ontvingen klanten voorheen een losse stroomrekening én een losse gasrekening. Twee facturen die ook los van elkaar werden afgeschreven. En dat is vanaf nu verleden tijd.

Dit is Sydney de filmkat en was te zien in ons Oxxio gas + stroom = energie infotainment concept. Een case van FIRM, bureau voor mooie merken.
Dit gebakken eitje is gebruikt in het Oxxio gas + stroom = energie infotainment concept. Dit is een case van FIRM, bureau voor mooie merken.

Eigenlijk best logisch

In een kort infotainment filmpje legden we Oxxio’s klanten uit wat er stond te gebeuren: Gas + energie= toch gewoon energie? Dus waarom zou je daar twee losse rekeningen voor ontvangen?

Visueel straalt het filmpje prettige onbezorgdheid uit. We willen Oxxio’s klanten hiermee duidelijk maken dat ze zelf geen omkijken hebben naar deze verandering. Alles wordt voor je geregeld. Eitje dus.

Behind the scenes bij de opnames van het Oxxio gas + stroom = energie infotainment concept. Dit is een case van FIRM, bureau voor mooie merken.

Die kat ken ik ergens van!

Zou zomaar kunnen. Maak kennis met Sydney de filmkat! Met zijn grote rode pluimstaart liet hij alle harten op de set smelten. En gezien z’n Noorse roots verwacht je misschien dat hij met een privéjet werd ingevlogen vanuit Oslo, maar niets is minder waar. Sydney slijt z’n dagen in Rheden. Maar geen van zijn broers deelt tot nu toe de acteerambities van onze Sydney.

Dit is Sydney de filmkat en was te zien in ons Oxxio gas + stroom = energie infotainment concept. Een case van FIRM, bureau voor mooie merken.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!