Een bobine? Da’s toch een aap?

Iedereen kent het wel. Je brengt je auto naar de garage en krijgt een factuur vol jargon.

Onduidelijke factuur

Moeilijke vaktermen? Praat gewoon duidelijke taal! Uit onderzoek is gebleken dat een onduidelijke factuur vol jargon voor maar liefst 58% van de Nederlanders reden is om over te stappen naar een andere garage. Reden genoeg voor BOVAG om te onderzoeken hoe ze autobedrijven tools kunnen bieden om de consument helderder te informeren over wat er aan de auto is gebeurd en waar de kosten vandaan komen. Zo wordt het makkelijker om de factuur te lezen én te begrijpen.

BOVAG Garagetaal

FIRM ontwikkelde het online platform Garagetaal: de plek die duidelijkheid verschaft als je vragen hebt over je factuur. Door middel van heldere filmpjes worden de meest voorkomende termen uitgelegd in duidelijke taal. Dat praat een stuk makkelijker!

Van Garagetaal naar Techneutentaal

In 2015 is het platform Garagetaal omgedoopt tot Techneutentaal en is de content uitgebreid met onderwerpen over o.a. fietsen, motoren en caravans.

 

De Garagetaal website. Onderdeel van het Garagetaal concept van FIRM.

Meer weten over deze case?

Neem contact met ons op.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Bericht

Rob Hamerlinck

Rob Hamerlinck,
Creative @ FIRM

“Het is goed om te zien dat veel BOVAG bedrijven duidelijkheid bieden naar kun klanten door de filmpjes van Garagetaal te delen op hun website.”

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!