Je gaat erop vooruit!

De BOVAG Leasefiets. Het alternatief voor de verdwenen bedrijfsfietsregeling.

Roerige tijden

Begin 2015 verdween de bedrijfsfietsregeling zoals we die jaren hebben gekend. Jammer, want met de veranderende mobiliteit in Nederland groeit juist de behoefte aan dit soort maatwerkoplossingen. Volle treinen, thuiswerken en de verschuiving van bezit naar gebruik. Het zijn interessante en roerige tijden.

En nu?

Met de BOVAG Leasefiets blijft een bedrijfsfiets binnen bereik. Je werkgever faciliteert de fiets en jij kan direct zorgeloos opstappen. Dat biedt voordelen voor beide partijen. Als werknemer ontloop je files en parkeerproblemen en verschijn je iedere dag fris en fit op je werk. Als werkgever bevorder je niet alleen de gezondheid van je werknemers, maar draag je ook bij aan het behalen van CO2 reductie doelstellingen. We kunnen dus tegen iedereen vertellen… Je gaat erop vooruit!

Leasefiets Poster, onderdeel van de Bovag Leasefiets campagne. Bovag's antwoord op het verdwijnen van de bedrijfsfiets. Een mooie introductiecampagne van FIRM, bureau voor mooie merken.

Introductiecampagne

Fietsen naar je werk levert je allang niet meer een geiten-wollen-sokken-imago op. Voor de key visual van deze campagne kozen we daarom voor Rotterdam. Een stad met een innovatief karakter en een perfecte combinatie tussen natuurlijk groen en stadse bebouwing.

Dit beeld wordt gebruikt in diverse middelen, waaronder folders, POS materialen, presentaties en bij basisteksten die worden verspreid onder BOVAG fietswinkels. Hiermee introduceerden zij de BOVAG Leasefiets op de winkelvloer en via hun eigen communicatiekanalen. Zo kunnen zij de BOVAG Leasefiets permanent onder de aandacht brengen van hun klanten. Op 9 februari 2015 werd de BOVAG Leasefiets officieel geïntroduceerd tijdens de jaarlijkse BOVAG Fietsbranchedag.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!